Představení „hrdinů“ na videu z Borderlands: The Pre-Sequel
zdroj: tisková zpráva

Představení „hrdinů“ na videu z Borderlands: The Pre-Sequel

15. 9. 2014 18:30 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv vypadá Borderlands: The Pre-Sequel jako ždímačka úspěšné značky, je zároveň třeba druhým dechem dodat, že jde o zábavný model, o který mají hráči zájem. Pokud se 2K Australia podaří vytvořit stejně zábavný mix šílené akce a humoru, fanoušci série po hře rádi sáhnou. Tím spíš, že tvůrci představují čtveřici nových postav s unikátními schopnostmi a samozřejmě mezi nimi figuruje užvaněný sociopat Claptrap.

Šestiminutové video z vývoje hry představuje kvarteto hrdinů (spíše „hrdinů“), které si Handsome Jack vzal jako své nejvěrnější a bojově nejúčinnější pohůnky s rozličnými schopnostmi. Všechny znáte z předešlých dílů, ať už jde o brzy kyborgizovaného Wilhelma, cowgirl Nishu, gladiátorku Athenu a nezvykle ozbrojeného Claptrapa, který disponuje naprosto bizarními schopnostmi.

Sympatické na videu je hlavně fakt, že nejde o typickou marketingovou předváděčku se spektakulárními efekty. Tvůrci vysvětlují, jak vlastně postavy navrhovali a přidávají i několik postřehů na konto toho, že některé z postav jsme měli tu čest potkat (a zabít) už v Borderlands 2.

Borderlands: The Pre-Sequel vychází 17. října na PC, PS3 a X360.

zdroj: Archiv

Nejnovější články