Povedená upoutávka oznamuje, že Farming Simulator 17 vyjde koncem roku
zdroj: tisková zpráva

Povedená upoutávka oznamuje, že Farming Simulator 17 vyjde koncem roku

20. 6. 2016 15:05 | Video | autor: Honza Konfršt |

Koncem roku zaplesá srdce nejednoho milovníka virtuálního zemědělství. Na PS4, Xbox One a na PC totiž vyjde další díl populární simulace Farming Simulator 17. Na letošní E3 se curyšské studio Giants Software připomnělo novým trailerem, kterým novou hru představují pětimilionové komunitě hráčů dvou předešlých dílů.

Minimálně jedno se přitom nové ukázce upřít rozhodně nedá – video vypadá skutečně parádně, naděje na návrat do let strávených u babičky na dědině však ještě kroťte – jedná se o pouhou CGI ukázku a vizuální kvality hry tak video nereprezentuje. Na druhou stranu, grafická stránka předchozích her nebyla nijak strašná a pro znázornění zemědělské a další činnosti plně dostačovalo.

Co už ale konkrétnější obrys má, to je obsah hry. Ten bude obohacen o nová prostředí, nové dopravní prostředky a zemědělské stroje. Mezi nově příchozí patří například stroje od výrobců Challenger, Fendt, Massey Ferguson a Valtra. Celkově se tak hráči mohou těšit až na dvě stovky strojů od šedesáti výrobců. Chybět nebusou ani nová zemědělská zvířata a celkově pak autoři slibují větší náplň a zase o něco propracovanější zážitek.

zdroj: Archiv

Nejnovější články