Podívejte se na první herní záběry z exkluzivního Titanfall
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na první herní záběry z exkluzivního Titanfall

10. 6. 2013 22:00 | Video | autor: Adam Homola |

Na závěr vůbec prvního odhalení Xbox One před několika týdny si Microsoft nechal Call of Duty. Těžko byste hledali větší a úspěšnější značku pro hardcore hráče. Na závěr tiskové konference na E3 měl v rukávu další akční pecku, tentokrát navíc ještě exkluzivní. U Call of Duty: Ghosts bude mít Xbox One “pouze” časově exkluzivní DLC, zatímco v případě Titanfall si zajistil Microsoft exkluzivitu na celou hru.

Titanfall je novou hrou od původních tvůrců Call of Duty, zakladatelů studia Infinity Ward. Tam už nějakou dobu nejsou a pro EA pracují ve studiu Respawn Entertainment právě na Titanfallu. Akční multiplayerová řež z budoucnosti, ve které proti sobě na jedné straně vojáci, na druhé velcí a agilní roboti, nebo mechové, chcete-li.

Pokud bychom měli věřit tiskovým zprávám, tak ve hře zřejmě nebude žádný singleplayer, protože o hře se mluví jako o čistě multiplayerovém zážitku s velkými akčními scénami. Kouzelné je, že nejste pořád vázáni jen na vojáka, nebo titána, ale vypadá to, že si v určitých chvílích můžete svého titána přivolat z orbitu.

A když vás už nebude střílení v titánovi bavit, jednoduše z něj vylezete a jdete zase po svých. Titanfall vyjde v roce 2014 exkluzivně pro Xbox One, Xbox 360 a PC. Na vezri pro jiné platformy můžeme zapomenout. Pokud tvůrci dokážou, že na to pořád mají a Titanfall se podaří, mohla by tohle být hodně velká rybka, kterou má ve svém rybníčku zaháčkovanou jen Microsoft.

Dění okolo letošní E3 můžete sledovat v našem E3 2013 speciálu a na videa pak můžete koukat na Games TV.

Nejnovější články