Podívejte se na 10 minut Splinter Cell Blacklist s komentářem
zdroj: tisková zpráva

Podívejte se na 10 minut Splinter Cell Blacklist s komentářem

17. 8. 2012 19:45 | Video | autor: Adam Homola |

Mnozí z vás si jistě vzpomenou na úvod tiskové konference Microsoftu z letošní E3. Trochu překvapivě nám tam Ubisoft společně s Microsoftem prezentovali cosi akčního a nikdo moc nevěděl co to je. Jakmile ale Sam Fisher sundal roušku, bylo všem jasné která bije. Následovalo pár docela akčních a sestříhaných minut, které nový Splinter Cell Blacklist představily. Teď se můžete podívat na rozšířenou verzi celého průchodu misí, navíc ještě s komentářem Maxima Belanda, kreativního ředitele vývoje nového Splinter Cellu.

zdroj: Archiv

Beland nám sice svým komentářem nepřekrývá celé video, ale sem tam utrousí něco zajímavého, nebo vypíchne nový herní prvek. Jednou z prvních informací, které se od pana šéfa dozvíme, je, že Sam Fisher má teď svá vlastní pravidla, svůj vlastní tým a zodpovídá se jen a pouze prezidentovi. Takže prostor pro to, aby byl ještě větší badass než dřív, bude velký.

Badass ale neznamená, že byste museli nutně všechny své nepřátele zabíjet. Můžete je jen omráčit, nebo samozřejmě i obejít. Beland zdůraznil, že Blacklist podporuje několik typů hratelnosti a hráči si tak budou vždycky moct vybrat. Když budete chtít, můžete nepřátele postřílet a zmasakrovat. A když na to nebudete mít náladu, můžete se v klidu prostealthovat kolem nich. Vaše hra, vaše volba.

Kdo nebude mít zrovna trpělivost na opatrný postup, nemusí zoufat. Pro takové hráče si Ubisoft připravil nový prvek Killing in Motion. Jak už název napovídá, budete zabíjet v pohybu. Techniku netřeba blíže popisovat, video vám řekne vše. Každopádně je to rychlé, efektivní a účinné. A samozřejmě naprosto dobrovolné, nikdo vás do ničeho nenutí. S Killing in Motion si ale ušetříte dost práce, času a obecně bude postup daným úsekem o trochu jednodušší.

O moc jednodušší už ale nebude schovávání se v krytu. Vývojáři na vás totiž připravili nový typ umělé inteligence, která vám krytí dost znepříjemní. Nových typů umělé inteligence bude několik, zatím nám Ubisoft ukázal jen pejsky. Pes vás totiž vycítí mnohem lépe než člověk, takže se psům a jejich páníčkům jen tak neschováte. Psi navíc budou rychlí a agresivní a pokud je nebudete chtít zabíjet, budete se muset sakra rychle přesouvat.

Video pak skončí odstřelováním nepřátel hezky z výšky a úprkem rozbořenou budovou. Ten jako by vypadl z Assassin’s Creed, včetně toho lezení po skalách. Ale proč ne?

Nejnovější články