Obsahový update pro DiRT Rally přináší německé asfaltky a nové vozy
zdroj: tisková zpráva

Obsahový update pro DiRT Rally přináší německé asfaltky a nové vozy

30. 6. 2015 17:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Podle dosavadních hráčů (včetně Vaška Rybáře viz jeho dojmy) se z early access verze DiRT Rally vyklubal povedený kousek, který navíc Codemasters dále vylepšují prostřednictvím updatů. Slibně ostatně působí i aktuální update 0.5 s poměrně výmluvným názvem Tarmac Terrors!

Update v prvé řadě nabídne tucet asfaltových tratí, inspirovaných Baumholderem v Německu - jsou rychlé, vyžadují i rychlé reakce a pořádné soustředění, abyste neskončili mimo vymezené prostory.

Codemasters zdůrazňují, že německé tratě se budou lišit od těch řeckých či velšských. „Jsou širší, ale jejich pokoření je o rychlých sprintech a vybírání správných bodů k brzdění, s úzkými zatáčkami a šikanami, které otestují hráčovu koncentraci a schopnosti.“

Kromě tratí vás v updatu čeká pětice vozů – Opel Kadett GT/E 16v, Opel Manta 400, Lancia 037 Evo 2, Seat Ibiza Kitcar, Peugeot 306 Maxi a především nové možnosti kalibrace a nastavení volantu.

Early access verze DiRT Rally momentálně stojí na Steamu 33 euro. Prohlédnout si můžete i nejnovější trailer, který je o... inu, prostě o autech.

zdroj: Archiv

Nejnovější články