Nový trailer na Project Cars vás okouzlí romantikou automobilových závodů
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Project Cars vás okouzlí romantikou automobilových závodů

20. 1. 2015 10:33 | Video | autor: Aleš Smutný |

Do vydání závodního titulu Project Cars zbývají dva měsíce a na předváděném materiálu je to znát. Hra sice vypadala k světu už dříve, v nejnovějším traileru už jsem chvílemi přemýšlel, jestli nesleduji reálné závody. Kromě toho, že Slightly Mad Studios vytáhli tohle povedené video (ta hudba!) ale také zveřejnili nové informace, které mají rychle a výstižně představit hru samotnou.

Project Cars se tak kupříkladu chlubí největším počtem tratí ze všech závodních her. Můžete se na nich prohánět v různých disciplínách, kterým samozřejmě bude odpovídat adekvátní podoba a kultura vozového parku, ale též pravilda. Zajezdit si můžete v rámci kariéry, kde mezi výzvami čekají i ty historické, inspirované reálnými výkony závodníků. Kromě kariéry je ve hře též online mód, v něž funguje jak připojení k cizí hře, pokud je to povoleno, tak závody jen pro pozvané.

Ve hře se má měnit počasí i fáze dne a noci, protože se počítá i s vytrvalostními závody, ve kterých je třeba nutné správně zvolit strategii ohledně zajíždění do boxů. Počasí ale ovlivní i události jako závodní víkendy, kdy proběhnout zahřívací kola, kvalifikace atd.

Skvěle zní asynchronní hraní, kdy hra zaznamená vaši jízdu a následně s vaším „duchem“ závodní hráči, i když nejste připojení. Hra jinak nabídne rozlišení 12K, podporu Oculus Rift, Project Morpheus a nVidia Shield. Co se týče volantů, podporovat tvůrci chtějí přes 40 různých zařízení.

Project Cars vyjde 20. března na PC, PS4 a Xbox One s výhledem na pozdější vydání verze pro Steam OS a WiiU.

zdroj: youtube.com

Nejnovější články