Nový trailer na Halo 5 ukazuje začátek lovu na Master Chiefa
zdroj: tisková zpráva

Nový trailer na Halo 5 ukazuje začátek lovu na Master Chiefa

5. 10. 2015 15:20 | Video | autor: Aleš Smutný |

Minulá televizní reklama na Halo 5: Guardians ukazovala oficiální propagandistické video, hlásající, že Master Chief zemřel při výkonu služby. Nová televizní reklama ukazuje realitu za touto lží, kterou už ale fanoušci znají. Po Master Chiefovi a jeho Blue Teamu jde Lock se svým fireteamem Osiris. Právě rozkaz, který Locke dostal, je předmětem nového videa, jež zčásti využívá obrazový materiál z původního traileru.

A zatímco v minulém videu John-117 zemřel pod sutinami zničeného domu, v tom aktuálním jej zpod nich dostanou ostatní členové Blue Teamu a pokračují v útoku na… někoho. To už se ale blíží výsadková loď Osirida, které velí Lock, specialista na nalezení a likvidaci živých cílů vysoké strategické hodnoty. Tentokrát to bude boj Spartanů proti Spartanům.

Během kampaně Halo 5: Guardians hrajete za Master Chiefa i za Locka, respektive za Blue Team a Osirida, pokud vás bude víc a obsadíte v kooperaci i další role. Díky tomu se prolíná příběh obou vojáků, které k sobě svede souhra osudu i rozkazy a představí se oba pohledy na celý střet obou elitních jednotek. Hra vyjde 27. října na Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články