Nový datadisk World of WarCraft ukazuje nové zóny, raidy a dungeony
zdroj: tisková zpráva

Nový datadisk World of WarCraft ukazuje nové zóny, raidy a dungeony

15. 8. 2014 10:38 | Video | autor: Adam Homola |

Parádní renderované intro není to jediné, co nám včera Blizzard ukázal. Vedle renderu a prvního dílu animované série Lords of War jsme se dočkali také skoro pětiminutového videa, které představuje samotnou hru. Takže žádné parádčky, žádné osudové rozmluvy postav nebo sekání hlav, ale úplně obyčejný průlet novými lokacemi, dungeony, raidy a vůbec všemi hlavními novotami, které na nás v listopadu ve World of WarCraft: Warlords of Draenor čekají.

Na videu se můžete podívat na více či méně známé zóny Frostfire Ridge, Talador, Shadowmoon Valley, Nagrand, Gorgrond, Spires of Arak a Tanaan Jungle. Z dungeonů se tady o slovo přihlásí například Bloodmaul Slag Mines, Iron Docks, Skyrech, Grimrail Depot, nebo třeba Upper Blackrock Spire. Právě v Upper Blackrock Spire uvidíte tělo zesnulého Leeroye Jenkinse, dnes už legendy z WoWka.

V poslední části videa pak dojde stručně na PVP zónu Ashran, Garrisony a nové modely postavy, které ostatně vývojáři průběžně ukazují na oficiálních stránkách už po několik měsíců. Mnohem více informací pak můžete načerpat na webu datadisku. Nezapomeňte, World of WarCraft: Warlords of Draenor vyjde už 13. listopadu tohoto roku.

zdroj: Archiv

Nejnovější články