Nové video z akčního RPG Bound by Flame vysvětluje souboje
zdroj: tisková zpráva

Nové video z akčního RPG Bound by Flame vysvětluje souboje

11. 4. 2014 15:45 | Video | autor: Adam Homola |

Před pár dny psal Petr o soubojovém systému v akčním fantasy RPG Bound by Flame a dnes vyšel nový trailer, který se opět věnuje soubojovému systému. Jenže tentokrát je informační hodnota videa výrazně vyšší než tomu bylo předtím. Spiders se očividně inspirovali u povedených trailerů na hry od Rockstaru a nabízí hezky sestříhané záběry i věcného pana vypravěče, který na soubojovém systému nenechá nit suchou.

Hned na úvod je kladen důraz na váš vlastní styl, který se odvíjí od tří různých “stromů” schopností. Vybrat si můžete mezi Fighterem, Rangerem a Pyromancerem. Fighter je jasný, jde o klasického tanka, který se s ničím nepáře a všechno rozseká. Ranger na to jde trochu fikaněji přes dvojici dýk, se kterými může nepřátelské linie zezadu trochu pročistit. A když už dojde na přímý střet, bude vám hrát do karet rychlost a možnost zpomalení času.

Pyromancer zase využije ohnivého démona, který posednul hlavního hrdinu - můžete střílet firebally, zapálit si zbraň a dělat podobné vylomeniny. Můžete také využívat pasti, nepřátele někam nalákat a spolehnout se na pomocníka, který bude důležitý. Klasicky můžete využít tanka, kouzelníka, lučištníka nebo healera, podle potřeby.

Bound by Flame se blíží, hra vyjde už 9. května 2014 na PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox 360 a PC.

Nejnovější články