Na PC i konzole vyšla vylepšená Director's Cut verze RPG Wasteland 2
zdroj: tisková zpráva

Na PC i konzole vyšla vylepšená Director's Cut verze RPG Wasteland 2

14. 10. 2015 15:20 | Video | autor: Adam Homola |

Vylepšená verze postapokalyptického RPGčka Wasteland 2 je konečně venku, jak hlásá nově vydaný trailer. Director's Cut je dostupný na konzolích PlayStation 4 a Xbox One a samozřejmě se nezapomnělo ani na PC, kde se nová verze hry zpřístupní všem majitelům původní verze zdarma. Stačí se jednoduše podívat do vaší knihovny her na Steamu a už byste tam měli Wasteland 2: Director's Cut vidět.

Pak si ho stačí jen stáhnout a začít hrát. Director's Cut vám nepřemaže a nenahradí původní hru, ta vám pořád zůstane. Můžete si pak udělat srovnání obou verzí pokud budete chtít, ale vězte, že vylepšená verze by měla být opravdu znatelně lepší.

zdroj: Archiv

Na první pohled jde vidět vylepšená grafika, za což může změna na novější verzi enginu Unity, ale vývojáři se nebáli hrábnout ani pod kapotu. Upravilo se uživatelské rozhraní a ovládání, vylepšil se vývoj postavy, přibyly nové perky, možnost zacílit konkrétní část těla nepřítele a dabéři nemluvili tisíce nových řádek a dialogů.

Jestliže hru vlastníte na GOGu, tak běžte do knihovny na vašem účtu, klikněte na Wasteland 2 a tam už byste měli vidět instalátor pro Director's Cut. Opět stačí jen stáhnout a začít hrát. A pokud jste hráli původní Wasteland 2, mělo by to jít teď všechno snáz a líp.

Nejnovější články