Micro Machines World Series přináší automobilovou válku do vašich obýváků
zdroj: tisková zpráva

Micro Machines World Series přináší automobilovou válku do vašich obýváků

2. 7. 2017 9:31 | Video | autor: Patrik Hajda |

Codemasters se skrze Micro Machines World Series snaží po 11 letech od vydání poslední hry vrátit zašlou slávu sérii závodních her s angličkáky, jejíž počátky sahají až do roku 1991. Nutno uznat, že podobné hry současný trh nenabízí a Micro Machines World Series si bere to nejlepší ze svých předchůdců, zabaluje to do slušivé grafiky a navrch přidává i něco nového. Bude to stačit na dobrou zábavu? Uvidíme, snad ano.

V akčních závodech, kde se nešetří speciálními zbraněmi, se podíváte do celkem 25 nových i starých lokací, mezi nimiž nechybí kuchyňský stůl, zahrada, dílna nebo herna. Po těchto lokacích, které nějaký líný člověk zjevně zapomněl uklidit, se proženete rychlostí tlakové vlny v 12 různých vozidlech od vznášedla přes popelářský vůz až k tanku. Všechna tato vozidla si můžete různě upravovat a osazovat smrtícími zbraněmi. Aby těch výbuch náhodou nebylo málo, sbíráte power upy, které vás obdaří bombami, minami, kladivy a dalšími život znepříjemňujícími drobnostmi.

zdroj: Archiv

Prohánět se mezi kulečníkovými koulemi nebudete sami, protože Micro Machines World Series je čistá multiplayerovka. Natřít to můžete soupeřům v online hře až 12 hráčů nebo na jednom zařízení až ve čtyřech na rozdělené obrazovce. Kromě klasického závodu a eliminace na ostří nože jsou k dispozici i týmové módy.

Micro Machines World Series je už teď dostupná na PlayStation 4, Xbox One a na Steamu.

Nejnovější články