Mannfred von Carstein pochoduje s armádou nemrtvých na Total War: Warhammer
zdroj: tisková zpráva

Mannfred von Carstein pochoduje s armádou nemrtvých na Total War: Warhammer

15. 3. 2016 16:01 | Video | autor: Aleš Smutný |

Konečně jsme se dočkali většího pohledu na čtvrtou hratelnou frakci Vampire Counts v Total War: Warhammer. A kdo jiný by vedl tuhle in-engine předváděčku nemrtvých, než nejzáludnější (a poslední přežívající) z upířích hrabat rodu von Carstein a chlapík, který se zapříčinil o to, že nakonec svět Warhammeru padl v boji proti bohům Chaosu (ale tím se v počítačové hře nemusíme zabývat, protože se odehrává v ještě optimistických časech), Mannfred von Carstein? A nutno říct, že jeho intro je asi nejpůsobivější z dosavadních představovaček.

Ačkoliv páteř armády upířích hrabat tvoří nemrtví všeho druhu, nejde jen o kostlivce a zombíky, kteří minimálně v deskové podobě představovali spíše chodící (ne)živý štít a zároveň nevyčerpatelnou kovadlinu, aby se k nepříteli dostaly vaše efektivnější a agilnější jednotky, tedy kladivo, které nepřátele rozmaširovalo. Některé se předvádí i ve videu. Nepřehlédnutelný je samozřejmě Zombie Dragon, ulicemi města rachotí objeví se Grave Guard a jsem zvědavý, jestli uvidíme Mortis Engine.

Ale teď už se podívejte na Mannfredovo entrée a osobně musím říci, že jak mne v tabletopu Vampire Counts nikdy nelákali, ve své videoherní podobě najednou vypadají jako zajímavá varianta. Na to, abychom si s nimi zahráli si počkáme do 24. května, kdy Total War: Warhammer vyjde, ale jsem si jist, že se upíři představí v dalším velkém videu věnovaném primárně kampaňové mapě.

zdroj: Archiv

Nejnovější články