LongPlay – Hitman 3: Ve 14:00 jde Vašek do předposlední mise
zdroj: Vlastní

LongPlay – Hitman 3: Ve 14:00 jde Vašek do předposlední mise

24. 9. 2021 13:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

Adam minule splnil všechno, co bylo potřeba, a skóre je tak momentálně 29:24 v jeho prospěch. Vašek musí máknout a splnit, co dokáže, jinak může na vítězství zapomenout. Příště nás totiž čeká už jen poslední krátká a prý relativně přímočará mise, kde se o moc bodů hrát nebude.

Jak se dnes Vaškovi podaří sprovodit ze světa Dona Archibalda Yatese a Tamaru Vidal, navíc tak, aby u toho nezemřela Diana Burnwood, uvidíme ve 14:00 na YouTube. Kdo s námi budete živě na chatu můžete radit i fandit, Vašek to bude potřebovat.

Opět připomínáme, že i tentokrát hrajeme pomocí systému Hitman Roulette, a tak jsou konkrétní podmínky zabití Yatese i Vidal v rukách náhody.

V rámci třetí sezóny LongPlaye jsme začali ještě dodatečným obsahem pro Hitmana 2, a podívali jsme se tedy jednou do New Yorkudvakrát na Maledivydvakrát do Dubaje, potom do Anglie. Následoval dvakrát Berlín. Pak jsme vyrazili do Číny, kde nakonec Adam dorovnal skóre. Minule pak přišla na řadu Mendoza. A pokud byste náhodou neměli co dělat a chtěli dohnat i všechny předchozí epizody, tady najdete odkaz na první sezónu a tady zase na druhou.

Nejnovější články