Launch trailer Metal Gear Solid V vás perfektně naladí na finále ságy
zdroj: tisková zpráva

Launch trailer Metal Gear Solid V vás perfektně naladí na finále ságy

25. 8. 2015 16:36 | Video | autor: Aleš Smutný |

Povedené, velmi povedené. V Konami (a možná i sám Kojima) si dobře uvědomili, že kanonáda traileru k MGS V: The Phantom Pain je velká a tak zapracovali na trochu jiném traileru. Ten je zprvu ryze nostalgickou záležitostí, u níž se příjemně dojmete, pokud jste předchozí hry hráli a nebo nadchnete a začnete si je (i s danými platformami) shánět. Ale pozor, tenhle trailer nekončí s tklivou písničkou…

Protože když nevydržíte do konce, přijdete u monumentální moment, který doceníte nejvíce pokud jste nakoukali hodně videí z hraní a máte v oku celkový styl The Phantom Pain a především jeho měřítko. Jelikož v Metal Gearu přece nemůže chybět Metal Gear, ale tenhle nástup ST-84 Sahelanthropus, stroje sovětské výroby stojí za to, ačkoliv jsme jej už viděli. Především velikost stroje zapůsobí pokud jste si zvykli na měřítko Snakeových střetů s prostými vojáky a občasnou eskapádu s vrtulníkem a nebo CENSORED (stále nemohu mluvit o všem).

Ale skvěle funguje i první polovina traileru, kdy sledujeme nejen předchozí díly ze série, ale také pozvolný pád Snakea alias Big Bosse od hrdiny k záporákovi. Tedy pokud jej tak chcete brát a pokud Phantom Pain neodhalí (a doufám, že ano) nové okolnosti. Každopádně, už 1. září začne epická jízda za chybějícím článkem v Metal Gear Solid sáze.

zdroj: Archiv

Nejnovější články