Lajka bojuje proti Sovětům s brněním a laserem na zádech
zdroj: tisková zpráva

Lajka bojuje proti Sovětům s brněním a laserem na zádech

26. 6. 2013 14:07 | Video | autor: Aleš Smutný |

První video z chystané adventurní plošinovky Laika Believes: The Sun at Night přináší, nepříliš překvapivě, titulní hrdinku. Ta se ve hře nachází v poněkud jiné verzi historie, než jsme zvyklí. Tak za prvé samotná Lajka nezemřela na extrémní přehřátí jako oběť vesmírnému výzkumu, ale zjevně někde našla dost pokročilou civilizaci, která ji vybavila osobním brněním, energetickým štítem a laserem. Plus schopností mluvit.

Navíc, Země se nedostala do fáze rozbujelé Studené války, protože Sovětský svaz převálcoval USA i s celým NATO a vesele vládne světu. Pravda, vládne mu už bez soudruha Stalina, který zemřel, ale o to přesvědčeněji. Nyní se ovšem na Zem vrací Lajka, aby pomohla odbojářům zbavit se sovětského jha.

V průběhu hry budete moci Lajce přidávat nové vlastnosti dle svého herního stylu. Ten budete muset formovat, abyste se vyrovnali rychlému tempu plošinovky, které jen občas přeruší nějaký ten dialog rozvíjející příběh Lajky a hlavního odbojáře Abrama Krupina. Studio Minicore chce Laika Believes vydat ve třech epizodách, přičemž ta první přijde snad ještě letos.

...

Nejnovější články