Krátký hraný film War Within the Cartels vás uvede do děje Ghost Recon Wildlands
zdroj: tisková zpráva

Krátký hraný film War Within the Cartels vás uvede do děje Ghost Recon Wildlands

8. 2. 2017 10:22 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ubisoft rozhodně nepodceňuje prezentaci své kooperativní střílečky Ghost Recon Wildlands. Naposledy představil dokument, který se věnuje obchodu s drogami v Bolívii (viz článek), ale i dalších zemích Jižní Ameriky, a teď ukazuje trailer na krátký hraný film War Within the Cartels. Odehrává se před událostmi hry a popisuje především vnitřní konflikt uvnitř kartelu Santa Blanca.

Podobné filmy přidružené ke hrám většinou nevynikají velkou uměleckou kvalitou a trailer potvrzuje, že rozpočet nebyl největší. V hlavních rolích tak uvidíte „hvězdy nižší svítivosti“, a ani akční scény nejsou velkolepé. Prostě nízkorozpočtový krátký film.

Neznamená to ale, že je existence filmu zbytečná. Pokud se scénáři podaří představit klíčové postavy, především tedy hlavní představitele Santa Blancy, pro hráče to bude plus. Za protivníky si tak lépe představíte někoho konkrétního a ne jen „toho chlapa s tetováním…biskupa…toho chlapa s vousy.“ A přestože atraktivita hry tkví především ve svobodě při řešení jednotlivých misí, mít větší povědomí o jednotlivých cílech není nikdy na škodu.

zdroj: Archiv

Film vyjde na Twitchi a Amazon Prime 16. února. Ghost Recon Widllands pak vyjde na PC, PS4 a Xbox One 9. března.

Nejnovější články