Kouzelná liščí plošinovka Seasons After Fall vás pošle za čtyřmi Strážci
zdroj: tisková zpráva

Kouzelná liščí plošinovka Seasons After Fall vás pošle za čtyřmi Strážci

16. 8. 2016 14:55 | Video | autor: Aleš Smutný |

Po dvou letech vývoje konečně vyjde logická plošinovka Seasons After Fall, která vás na první pohled upoutá nádherným vizuálním zpracováním a také hlavní hrdinkou, jíž je liška, zvíře ve hrách stále oblíbenější. Hra se ještě před svým vydáním 2. září předvede na Gamescomu a k tomu se prezentuje i novým trailerem, v němž lehce nastiňuje děj, který vás pošle na tuhle magickou cestu.

Zápletka vám bude hodně evokovat různé mytologické příběhy. Liška je propojená s přírodním duchem, který se skrze ní vydává na cestu za fragmenty ročních období. Sám by tuhle cestu nedokázal vykonat a tak využije služeb lišky, která budou sloužit jako vyslanec ke čtyřem Duchům ročních dob, kteří mají podobu obrovských totemických zvířat – Medvěd zimy, Jeřáb podzimu, Úhoř jara a Cikáda léta.

Každý ze Strážců hlídá jeden fragment, který potřebujete k vyvolání rituálu obnovy ročních období. Problém je v tom, že je něco špatně. Celý les, kterým putujete se chová zvláštně a ani u Strážců není jasné, zda jsou vašimi spojenci a nebo protivníky. Liška tedy do vínku dostala možnost měnit roční období, čímž také mění prostředí kolem sebe. Právě měnění ročních dob bude klíčovou složkou hratelnosti, která vám pomůže řešit jednotlivé puzzly. Změnu ročních dob bude reflektovat nejen vizuální podoba, ale také hudba a celková nálada scény.

Seasons After Fall vypadá opravdu skvostně a tak zbývá než doufat, že bude formě odpovídat i herní obsah. Hra vyjde na PC 2. září, bude stát 15 eur, ale teď je na Steamu ještě k dispozici s malou slevou.

zdroj: Archiv

Nejnovější články