Konečně vyšla postapokalyptická tahovka Skyshine's Bedlam
zdroj: tisková zpráva

Konečně vyšla postapokalyptická tahovka Skyshine's Bedlam

18. 9. 2015 14:51 | Video | autor: Adam Homola |

Rogue-like tahovka Skyshine's Bedlam odehrávající se v postapokalyptickém světě má svůj vývoj zdárně za sebou. Hra je už dostupná na PC skrze Steam, jak nám oznamuje čerstvě vydaný startovní trailer. Ten se sice zaměřuje hodně na akční stránku hry, ale Skyshine's Bedlam toho nabídne mnohem, mnohem víc, než jen střílení.

Půjde především o tahovou strategii s prvky RPG a rogue-like, takže si užijete prozkoumávání postapo světa a pořádného taktizování. Aleš to v minulosti trefně popsal jako hratelnost FTL zabalená do madmaxovského kabátku, což zní samo o sobě lákavě a nový trailer tenhle pocit vedle střílení také podtrhuje, ostatně posuďte sami:

zdroj: Archiv

První reakce hráčů na Steamu a na fórech naznačují, že Skyshine's Bedlam je pořádně těžká záležitost. Dokonce zřejmě natolik těžká, až se na to budou muset tvůrci podívat a v nadcházejícím patchi náročnost hry trochu stáhnout dolů, především ze začátku. Ladění obtížnosti ale není to jediné co se plánuje, vývojáři toho chystají spoustu, jak napsali v updatu na Steamu.

Nejnovější články