Kdo přispěl na Pillars of Eternity II: Deadfire, může díky právě spuštěné betě zamířit na tropickou dovolenou
zdroj: tisková zpráva

Kdo přispěl na Pillars of Eternity II: Deadfire, může díky právě spuštěné betě zamířit na tropickou dovolenou

16. 11. 2017 16:51 | Video | autor: Václav Pecháček |

Dnešek je na Games.cz dnem Joshe Sawyera. Večer vás čeká zatím tajný zlatý hřeb dnešního programu, ale ještě předtím nabízíme malou ochutnávku. Sawyer spolu s producentkou Katrinou Garsten oznámil velkou novinku – spuštění přispěvatelské bety pro Pillars of Eternity II: Deadfire. Kdo vývojáře podpořil na Figu, ten se může vydat na pacificky vypadající ostrov Tikawara, splnit nějaké questy a vyplout na moře ve své věrné lodičce. A k tomu všemu ještě vyšel zbrusu nový atmosférický trailer.

Beta zatím nereprezentuje kompletní zážitek – chybí prý jedna vážně velká a klíčová mechanika, a úplně hotová není ani loď, kterou se budete volně plavit od ostrovu k ostrovu. Spousta nových prvků ovšem už ve hře je, například oproti jedničce jinak fungující souboje. Autoři tak chtějí nasbírat co největší počet hráčských reakcí, než někdy během příštího roku vydají plnou verzi.

zdroj: Vlastní

V betě vás prozatím nebudou doprovázet vaši obvyklí společníci, protože ještě nejsou dopsaní či dodabovaní a vývojáři jejich příběhy beztak nechtějí prozrazovat. Místo toho tak do party dostanete nějaké žoldáky, konkrétně válečníka, zloděje, kněze a čaroděje, abyste si mohli pořádně osahat bojový systém. V Obsidianu prý navíc ani nějak zvlášť netouží po zpětné vazbě k postavám. Spíš je zajímá, co hráči řeknou na předělané mechaniky.

Do bety dostanete přístup, pokud jste hru podpořili během kampaně nebo pokud to uděláte ještě teď. Na omezenou dobu byla opětovně otevřena možnost přispět peníze skrz následující odkaz. Kdybyste potřebovali poradit, jak betu nainstalovat, klikněte sem.

zdroj: Vlastní

Nejnovější články