Kampaň Mordheim: City of the Damned nabídne čtyři samostatné příběhy
zdroj: tisková zpráva

Kampaň Mordheim: City of the Damned nabídne čtyři samostatné příběhy

12. 11. 2015 18:10 | Video | autor: Adam Homola |

Strategická tahovka s RPG prvky Mordheim: City of the Damned za chvíli proběhne cílovou páskou a 20. listopadu konečně vyjde. Vedle multiplayeru je jedním z hlavních taháků hry singleplayerová kampaň se čtveřicí samostatných příběhů - kampaní chcete-li. Jednotlivé příběhové kampaně na sobě budou nezávislé a v podstatě jde o příběhy daných bojových band a jejich hrdinů.

Co bojůvka, to vlastní příběh - těšit se tak můžete na lidské žoldáky, Skaveny z klanu Eshin, Sisters of Sigmar a Cult of the Possessed. Nejen, že každá kampaň má být unikátní sama o sobě, v každé bude navíc figurovat jeden specifický hrdina. Ten může, při správném použití, otočit výsledek bitvy na vaši stranu.

zdroj: Archiv

Konkrétní schopnosti a možnosti Luthera Wolfenbauma, Berthy Bestraufrung, Flycha Sharptaila a Mergy Ottweiler vám ukáže v pohybu aktuální trailer. Hrdinové mají silná léčivá kouzla, mocné debuffy, plošné útoky a jiná kouzla. Mordheim je nebezpečné místo a tak se připravte, že schopnosti hrdinů budete často potřebovat.

Mordheim: City of the Damned je k dostání na Steamu v rámci programu předběžného přístupu, ale plná verze by se tam měla objevit 20. listopadu.

Nejnovější články