Jak se hraje Splinter Cell Blacklist na stealth způsob
zdroj: tisková zpráva

Jak se hraje Splinter Cell Blacklist na stealth způsob

31. 8. 2012 17:48 | Video | autor: Adam Homola |

Vzpomínáte ještě na E3 a Gamescom demo průchod jednou misí Splinter Cell Blacklist? Takové to akční pojetí hry, kdy se tvůrci chlubili novou mechanikou Killing in Motion? Teď pro fandy série vývojáři připravili “ten pravý” postup hrou. Stealth. A dokonce i s pěkným porovnáním s předchozím videem. Jen v té první pasáži zabil předtím Sam Fisher sedm nepřátel. V novém videu, kde se na to jde opatrně, ani jednoho. Když nechcete, tak nemusíte. Všechno půjde obejít.

Šikovné je taky vyhýbání se pejskovi, který to v minulém videu schytal. Teď mu můžete utéct, ale budete se muset pořád přesouvat. Pes totiž půjde po čuchu, takže nebudete moct dlouho setrvat na jednom místě. Za účelem předvedení možnosti přesouvání a schovávání těl se jeden nepřítel musel přeci jen zabít. Ve finální hře ho ale zabíjet nemusíte. V téhle rozpracované alfa verzi hry totiž vývojáři ještě nemají nesmrtící animace, tak to chudák má už za sebou.

zdroj: Archiv

Na úplný závěr se ještě dočkáte finálního porovnání zabitých nepřátel s původním průchodem mise. Sice se na konec asi akčnímu střetnutí s nepřáteli nevyhnete, když budete muset vlítnout do místnosti na provaze. To je ale jen jedna krátká akční chvilka z jinak stealth mise. Takže starý dobrý Splinter Cell, kterého můžete z většiny v klidu hrát pěkně potichu.

Nejnovější články