Jak na obry: rubačka Extinction představuje různé taktiky a schopnosti
zdroj: tisková zpráva

Jak na obry: rubačka Extinction představuje různé taktiky a schopnosti

15. 12. 2017 16:37 | Video | autor: Adam Homola |

Chystaná fantasy rubačka Extinction od Iron Galaxy Studios se pomalu blíží a vy byste se tak měli naučit, jak se dostat zdejším obrům na kobylku. Obrovští Ravenii totiž přišli zničit království Dolorum a je na vás, abyste je připravili o život a království zachránili. K tomu vám pomůže nejen široký výběr schopností, ale také znalosti nepřátel a jejich slabin.

Každý Ravenii je totiž trochu jiný a co platí na jednoho, nemusíte platit na druhého. Hodně přitom záleží na jejich brněních, kdy je v některých případech ve vašem zájmu brnění na obrovi nechat a nezbavovat se ho. K dispozici máte totiž speciální přitahovací bič, se kterým se můžete díky brnění přitahovat na ty části obra, kam byste se jinak dostávali mnohem hůř.

Jenže taková taktika nebude platit na každého. Jindy se musíte zase trefit třeba do malých zámků, za letu, a ještě ve chvíli, kdy naštvaný Ravenii kolem sebe zuřivě máchá. Všechno je tak rychlé a vy musíte mít přesnou mušku. Tady zase pomůže schopnost na zpomalení času, stejně jako v některých jiných případech.

zdroj: Archiv

Někteří Ravenii na sobě mohou mít ale takový typ brnění, kterého se jen tak nezbavíte. Pak musíte vymyslet jiný způsob, jak problém vyřešit, čímž může být třeba jen prosté odlákání obra jinam. Vedle obrů vás přitom budou neustále obtěžovat i menší nepřátelé, tudíž by neměla být nouze o pestrost. Extinction vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One už na jaře příštího roku.

Nejnovější články