Hodinu záběrů z hraní RPG Pillars of Eternity doplňuje komentář Joshe Sawyera
zdroj: tisková zpráva

Hodinu záběrů z hraní RPG Pillars of Eternity doplňuje komentář Joshe Sawyera

16. 1. 2015 18:00 | Video | autor: Adam Homola |

Datum 26. března 2015 mají už všichni RPG pozitivní hráči jistě poznačené v kalendářích červenou fixou. Právě v ten den vyjde očekávané RPGčko Pillars of Eternity, které je jakýmsi duchovním nástupcem Baldur's Gate. Co to v praxi přesně znamená názorně předvádí vývojáři ve více než hodinu dlouhém streamu, ve kterém předvádí zbrusu nové části hry, a hraní doplňují zajímavým komentářem.

Pillars of Eternity je pochopitelně ohromně rozsáhlá hra a hodinový přenos je tedy v zásadě malinkatou ukázkou, která dokáže navnadit, ale ani zdaleka vás nezasytí. Právě naopak, budete chtít víc. Hraní se ujal šéf vývoje Josh Sawyer a předvádí začátek hry. Ne sice tutoriál nebo první krůčky, ale pořád jde o úvodní části hry.

Jedna z prvních věcí, kterou uvidíte, je pevnost Caed Nua, k níž se můžete podle vašeho stylu hraní dostat poměrně brzy. Všem znalcům a staromilcům musí zaplesat srdíčko v podstatě hned poté, co Sawyer hru spustí - když uvidíte dialogy, souboje, mapu... Všechno je vyvedené v novém a moderním provedení, ale tvůrci se očividně nesnaží moc zakrýt své zdroje inspirace. Sawyer vás ve videu protáhne různými lokacemi a navnadí na hru tak, že 26. březen se najednou zdá být ještě dál, než ve skutečnosti je.

Nejnovější články