Hitman 2 je koncert kreativního vraždění v neprostupné džungli
zdroj: tisková zpráva

Hitman 2 je koncert kreativního vraždění v neprostupné džungli

26. 9. 2018 11:44 | Video | autor: Václav Pecháček |

Agent 47 by klidně mohl soutěžit na olympiádě v hodu kladivem. Samozřejmě nikoli tou zvláštní koulí na provázku, kterou byste hřebíky zatloukali velice těžko, ale tím klasickým, co ho najdete v každé dílně. Hop, bum, lebka na kousky. Ale nový trailer na Hitmana 2 názorně předvádí, že možností, jak v kolumbijském, kartely ovládaném městečku Santa Fortuna sprovodit nepřátele ze světa, bude nepočítaně.

Skopnout někoho ze skály je taková milá klasika, škrcení taky nemůže urazit, a kdybyste chtěli hrát trochu hulvátsky, vždycky můžete vytáhnout bouchačku a zasypat místní gangsterské bochánky sladkým popraškem olova. A nezapomínejte, že v řekách tady plavou hroši. Hroši–zabijáci. Křik jejich obětí nikdo nezaslechne, protože sebehlasitější úpění nemůže proniknout skrz tučný teřich.

Jihoamerická návštěva pokračovatelů Pabla Escobara vypadá moc příjemně a já i Adam se na ni velmi těšíme. Můžete rovnou počítat s tím, že se na nového Hitmana podíváme v další sezóně našeho LongPlaye. Všichni si ale ještě musíme počkat, protože Agent 47 se vrátí až 13. listopadu, a to na počítače i konzole.

zdroj: Archiv

Nejnovější články