GamesPlay – hrajeme dobovou detektivku L.A. Noire
zdroj: tisková zpráva

GamesPlay – hrajeme dobovou detektivku L.A. Noire

30. 11. 2017 14:30 | Video | autor: Redakce Games.cz |

L.A. Noire, první a poslední hra studia Team Bondi, se v roce 2011 nesmazatelně zapsala do povědomí hráčů. Obočí nám ale nadzvedla už v roce 2010, kdy jsme viděli první trailer přímo ze hry a na tehdy revolučním zpracování obličejů jsme mohli oči nechat. Teď máme rok 2017, L.A. Noire je díky remasteru zpátky a světě div se, její obličeje jsou pořád skvělé.

Hra z roku 2011 po grafické stránce chtě nechtě zestárla a RockStar ji nechal jen lehce přeleštit. O plnohodnotný remake se tedy nejedná, a tak dostanete víceméně stejnou hru, jakou jste si mohli zahrát před šesti lety. Vypadá lépe, hýbe se svižněji a pořád se hraje dobře. Slabší akční i jezdící pasáže sice vyčuhují z jinak slušného balení víc než tehdy, ale prohledávání místa činu, práce s důkazy a samozřejmě dialogy, to vše funguje pořád dobře.

Remaster L.A. Noire se bohužel vyhnul PCčku, kde si můžete zahrát jen speciálně upravené případy ve virtuální realitě v L.A. Noire: The VR Case Files. Vylepšenou verzi původní hry si pak můžete zahrát ve 4K na PlayStation 4 Pro, Xbox One X, nebo v 1080p na Nintendo Switch. Právě na poslední jmenovanou platformu se dnes podívá Adam, kterému bude při výsleších radit Šárka.

Jestli se nás chcete během vysílání na něco zeptat, použijte k tomu chat na YouTube.

Nejnovější články