Farming Simulator 17 na prvních záběrech z hraní ukazuje nové stroje a slunečnice
zdroj: tisková zpráva

Farming Simulator 17 na prvních záběrech z hraní ukazuje nové stroje a slunečnice

1. 8. 2016 17:31 | Video | autor: Václav Pecháček |

Pokud jste příznivci virtuálního farmaření, nastražte uši a oči. Farming Simulator 17 ukázal na prvním videu, ve kterém představuje některé nové herní prvky. Konkrétně jde o setí, zalévání a sklizeň jedné z nových plodin, kterou jsou slunečnice. Ve videu se také představí zbrusu nové stroje, se kterými se můžete pustit do správy své vlastní farmy.

Zmíněné dva prvky reprezentují většinu podstatných přídavků, které si studio GIANTS Software pro letošní ročník připravilo. Pokud máte zájem o větší variaci plodin a zemědělských vozidel, nový ročník vás zřejmě potěší. Jestli jste ale čekali nějaké revoluční vybočení ze zajetých kolejí, budete zklamáni. Hra funguje na stále stejném enginu jako její předchůdce a podle reakcí fanoušků se zdá, že výraznější vylepšení se jaksi nedostavila. Pokud nic důležitého neoznámí další videa či tisková zpráva, tou největší novinkou budou dosud neviděné značky jako Fendt, Valtra nebo Massey Ferguson.

Jako výrazně zajímavější se jeví jiná informace. Nový díl Farming Simulatoru prý bude vůbec poprvé podporovat modifikace jak na PC, tak i na konzolích. Nicméně, komentáře na Youtube i fóra hry celkem ostře kritizují, že sedmnáctka nevypadá jako opravdu nová hra, takže je otázka, jak moc velká komunita moderů se kolem hry vybuduje. Možná si ale tvůrci schovávají nějaké oznámení o nových prvcích třeba na blížící se Gamescom. Hra vyjde 25. října na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články