Dvacetiminutové video z Watch Dogs 2 předvádí nové hackování a hru více hráčů
zdroj: tisková zpráva

Dvacetiminutové video z Watch Dogs 2 předvádí nové hackování a hru více hráčů

30. 8. 2016 17:40 | Video | autor: Václav Pecháček |

Všichni příznivci nelegálních softwarových operací, otevřených světů a sanfranciské oblasti jistě moc dobře vědí, že Watch Dogs 2 vychází už v listopadu. Každé video ze hry, které teď vývojáři z Ubisoft Montreal vypustí do světa, se tak bude více méně podobat finálnímu produktu. Na změnu míry detailu grafiky a efektů, jako v prvním díle, už naštěstí nezbývá čas. A proto si můžete v klidu a s důvěrou pustit novou dvacetiminutovou ukázku, která předvádí různé herní prvky od vylepšeného hackování až po multiplayer.

Právě nově zpracovaný hacking, ve kterém můžete u konkrétního přístroje využít několik lehce dostupných možností, vypadá o něco elegantněji než v předchozím díle. Stejně tak potěší hračičky včetně autíčka na dálkové ovládání a dronu. Z výšky nad městem je vidět, že San Francisku to v nové hře opravdu sluší. A vzhledem k tomu, že hra v traileru běží na PS4, se u toho počítače obyčejných hráčů snad ani nezakuckají k smrti.

Vývojáři se snažili na základě zpětné vazby od hráčů změnit i jízdní model. Nakolik je to znát, to se asi ukáže až při hraní. Ale také vám přijde, že auta vypadají poněkud plastově? Žádným vzorem krásy není ani garderoba hlavního hrdiny Marcuse Hollowaye, zvlášť když na něj navléknete hrdé tuzemské kombo sandálů a ponožek.

zdroj: Archiv

Docela zajímavě vypadají možnosti hry pro více hráčů. Naprosto bez problémů a čekání se lze připojit k dalším osobám buď v kooperačním módu, nebo v rámci honičky. Když totiž někdo – včetně vás – bude příliš často porušovat zákon, na jeho hlavě přistane odměna. No a tu obdrží hackeři, kteří zločince dostanou. Můžou se na něj spiknout až tři, ale za každého z nich, který při lovu sám zahyne, dostane bonus jeho kořist.

Jestli vás pokračování Watch Dogs zajímá, podívejte se na celé video. Ačkoli moudří hráči se již naučili ukázky od Ubisoftu brát s rezervou, zrovna tahle by vám měla nabídnout poměrně slušnou představu, co od listopadového titulu očekávat. 

Nejnovější články