Drsňačka Shelly z Bombshell se předvádí na novém, akčním videu
zdroj: tisková zpráva

Drsňačka Shelly z Bombshell se předvádí na novém, akčním videu

26. 6. 2015 16:25 | Video | autor: Aleš Smutný |

Začínám do Bombshell vkládat naděje. Původně kombinace punkerky s robotickou rukou a 3D Realms (byť se na hře podílí i Interceptor, tvůrci remaku Rise of the Triad) zněla spíše jako recept na další retro pohromu. Podle prvních záběrů ze samotného hraní se ovšem možná z Bombshell vyklube solidní sci-fi řežba s pěknou grafikou a snad i dobrými designovými nápady. O tom, že mé naděje snad nejsou plané vás možná přesvědčí i nové video, které se zaměřuje na záběry ze hry.

Stojí za to připomenout, že hlavní hrdinkou je žoldnéřka Shelly Harrison, která při jednom incidentu obnášejícím mimozemskou bombu přišla o ruku. Tu si ovšem nechala nahradit robotickou monstrozitou, s jejíž pomocí mimo jiné lépe trhá emzákům hlavy. Její ruka se ale zvládne i přeměňovat do různých typů zbraní a když je třeba, vytvoří se z ní třeba i autonomní dron.

Veselé hrátky s rukou by měly zajistit slibované RPG prvky, které se asi primárně obsáhnou nové schopnosti Shelly. V co ale především doufám, je nápaditá stavba úrovní, různé vizuální triky, které světu vtisknou osobitost a snad i co největší interaktivitu. Bombshell vyjde letos na PC, PS4 a Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články