DiRT 4 předvádí v novém videu rallycross mód
zdroj: tisková zpráva

DiRT 4 předvádí v novém videu rallycross mód

24. 5. 2017 17:29 | Video | autor: Adam Homola |

DiRT 4 už klepe na dveře a kromě klasické rallye nabídne také disciplínu rallycross v podobě samostatného módu. Formát, ve kterém jezdí bleskově rychlá auta (se zrychlením z nuly na sto pod dvě vteřiny) po trati s různými povrchy. Asfalt střídající se se štěrkem prověří vaše jezdecké schopnosti podobně jako jednotlivé tratě.

Těch bude ve hře hned několik, včetně Lohéac Bretagne, Montalegre, Lydden Hill, Hell a Holjes. Závodit na nich budete v Supercars, RX2, Super1600, Group B a Crosskarts. Vždy jde přitom o velmi rychlé adrenalinové závody na čtyři až šest kol s tím, že každé auto musí dokončit alespoň jeden „Joker Lap“.

Tedy jedno kolo na stejné trati, jen s jednou menší zajížďkou – speciální částí trati, která dané kolo protáhne o dvě či tři vteřiny. Pokud byste Joker Lap vynechali, penalizace vás nemine. Závodníci soupeří ve čtyřech kvalifikačních závodech předtím, než se ti nejlepší z nich dostanou do semifinále, a nakonec i samotného finále. DiRT 4 vyjde už 9. června na PC (Windows), PlayStation 4 a Xbox One.

zdroj: Falcon

Nejnovější články