Diablovka Victor Vran dostala kooperaci pro čtyři hráče a předvádí své zbraně
zdroj: tisková zpráva

Diablovka Victor Vran dostala kooperaci pro čtyři hráče a předvádí své zbraně

2. 4. 2015 13:16 | Video | autor: Aleš Smutný |

Ačkoliv se akční RPG a nebo prostě diablovka Victor Vran teprve nachází ve fázi early accessu, samotná hra vypadá už nyní k světu, ostatně jak tvůrci slibovali. Haemimont Games proto nyní ani tak nedávají dohromady hru po funkční stránce "aby fungovala," ale spíše pracují na přidávání nových herních prvků a mechanik. Jedním z nejvýznamnějších samozřejmě bude, respektive už je, kooperativní multiplayer. Ten se otevírá pro až kvarteto spolupracujících hráčů a jak to vypadá se podívejte na videu, které najdete uvnitř článku.

Pokud už předtím Victor Vran vypadal jako epileptikova noční můra, pak v kooperaci nevíte, kam se dřív dívat, aby vás neoslnily všechny ty světelné efekty. Což není špatně, protože hra prostě takový styl má a dobře sedne k její vysoké akčnosti. Ta se předvede na druhém videu, které se věnuje některým zbraním, respektive jejich kombinacím.

Osobně se mi asi nejvíce líbí kombinace blesky metající pušky, která umí svůj efekt pěkně řetězit na více soupeřů a rapíru, který, i kdyby efektem za nic nestál, má vážně hezké animace. Samozřejmě něco do sebe má i třeba taková kosa, případně brokovnice, ale bleskometná puška má prostě ten unikátní styl éry Nikoly Tesly, ke které něco přihodil spoustu démonů, kostlivců, upírů a monster všeho druhu. Haemimont Games momentálně plánují vydání hry v létě tohoto roku, jak ostatně stojí v jejich vývojářském rozpisu.

zdroj: Archiv

Nejnovější články