Death’s Gambit nabízí sedm povolání, desítku zbraní a hodně umírání
zdroj: tisková zpráva

Death’s Gambit nabízí sedm povolání, desítku zbraní a hodně umírání

5. 8. 2018 12:56 | Video | autor: Patrik Hajda |

Léto je synonymem pro mnohé, včetně akčních RPG viděných zboku. Příští týden totiž vychází v early accessu velmi pozitivně hodnocená plošinovka Dead Cells a hned týden na to dorazí ze stejného žánru Death’s Gambit. I když mají obě hry smrt nejen v názvu, každá přistupuje k hratelnosti trochu jinak. Death’s Gambit se nyní připomíná příběhovým videem.

Death’s Gambit se ujmete postavy jedné ze sedmi nabízených tříd, které se liší jen v důležitých detailech. Strom vlastností, který zde plní funkci vývoje postavy, je totiž ve všech případech totožný až na jednu unikátní dovednost. Jinak se můžete diverzifikovat pomocí 10 tříd zbraní se 30 schopností včetně kouzel.

Jestli se hra povede, pak vám pravděpodobně nebude stačit jeden průchod plný útrap a opakované smrti. V takovém případě můžete zapnout New Game+ a trumfnout třeba i nejtěžší obtížnost s permanentní smrtí. V každém případě zdejší bosse neporazíte. Jsou totiž nesmrtelní a každé setkání s nimi obtížnější. Zájemci mohou předobjednávat na PC a PlayStation 4. Death’s Gambit dorazí 14. srpna.

zdroj: Archiv

Nejnovější články