Další video o akčním RPG Shadow of Mordor prezentuje zápletku
zdroj: Warner Bros.

Další video o akčním RPG Shadow of Mordor prezentuje zápletku

22. 5. 2014 19:30 | Video | autor: Ladislav Loukota |

Hrdina s osudem, mocná čekající armáda a záporák, kterého je třeba setřít s pomocí obou - takové jsou správné parametry každého fantasy dobrodružství, tentokrát v podání akčního RPG Middle-Earth: Shadow of Mordor. Vyjde sice až 7. října, udržovat míru očekávání však můžeme skrze nový trailer, který přibližuje zápletku (a mrkněte i na pár dní staré video o zbraních a runách).

Zápletka vás hodí do role hraničáře Taliona, žijícího kdesi mezi Hobitem a Společenstvem prstenu. Jádrem příběhového oblouku je hrozba probouzejícího se Saurona, který tou dobou táhne na stále ještě zelený Mordor. V průběhu úvodních střetů umírá i sám Talion, tím však příběh hry teprve začíná. Talion je promptně oživen neznámou entitou s cílem zlikvidovat Saurona, a dle videa tak má učinit skrze naverbování skřetů...

Shadow of Mordor vedle vývoje příběhu v rámci zmíněné zápletky nabídne i soubojový systém podobný Arkham hrám či Assassin's Creed sérii nebo simulaci živoucího světa v Mordoru, který se vyvíjí s hráčovým přičiněním i bez něj. Po zhlédnutí traileru si ostatně paletu slibů můžete oživit v Alešově preview.

zdroj: Archiv

Nejnovější články