Dabéři Sleeping Dogs mluví řečí Hollywoodu
zdroj: tisková zpráva

Dabéři Sleeping Dogs mluví řečí Hollywoodu

17. 7. 2012 19:20 | Video | autor: Adam Homola |

Zprvu nenápadná městská akce Sleeping Dogs od studia United Front Games se začíná vybarvovat a s každým dalším materiálem vypadá zajímavěji. Teď nám obočí zvedlo obsazení dabérů, které je parádní. Důležitých rolí se totiž ujmou známí herci jako třeba kočka Emma Stone, kterou jste mohli naposled vidět v The Amazing Spider-Man, nebo dřív třeba v Zombielandu, který byl trochu jako Left 4 Dead. Emma propůjčí svůj hlas Amandě Cartwright. Další známá sličná paní, která bude dabovat Vivienne Lu, je Lucy Liu. Tu snad netřeba představovat, hrála v Kill Bill, Charlieho Andílcích nebo třeba Lucky Number Slevin. Po rozkliku se můžete podívat na video z dabování:

Co mě trochu překvapilo, byla účast Toma Wilkinsona. Veterán a herecká kapacita, která hry moc nedabuje, se ve Sleeping Dogs objeví jako vrchní dozorce Pendrew. Pokud vám Tom Wilkinson nic neříká, měli byste se vážně zamyslet nad svým filmovým vzděláním. Wilkinson hrál v poslední době třeba v Batman Begins, Valkyrii, Mission Impossible: Ghost Protocol, Michaelu Claytonovi a v neposlední řadě v mé oblíbené RocknRolle.

zdroj: Archiv

Z dalších hereckých talentů, kteří se zapojili do dabingu Sleeping Dogs, to jsou třeba Win Yun Lee, Robin Shou, Edison Chen, James Hong, Yunjin Kim a další. Square Enix se podařila dát dohromady docela zajímavá sestava. Vývojáři se v tiskové zprávě chvástají, že Sleeping Dogs obsahuje přes dvě hodiny “bohatých dialogů v příběhu, který je inspirován těmi nejlepšími filmy Hong Kongu.” Musím se přiznat, že přes počáteční skepsi se začínám na Sleeping Dogs opatrně těšit. Jen aby se to hrálo tak dobře, jak slibně to vypadá.

Nejnovější články