Counter-Strike: Global Offensive má nový trailer a zombíky
zdroj: tisková zpráva

Counter-Strike: Global Offensive má nový trailer a zombíky

17. 8. 2012 11:30 | Video | autor: Adam Homola |

Nebojte se, není třeba si rvát vlasy hrůzou. Counter-Strike: Global Offensive nebude mít žádné zombíky. Alespoň ne v základní hře. To bude pořád staré známé CéeSko, žádné Left 4 Dead 2 z toho Valve dělat nebudou. Zombíci se totiž přibelhají v modu Zombie Mod, který mají na starosti kluci z plaguefest.com. Zombie Mod bude k dispozici přímo v den spuštění hry, což je už příští úterý, jak píšou sami Valve na oficiálním blogu CS:GO.

zdroj: Archiv

A to je sympatické, protože CS:GO sám o sobě asi těžko naláká miliony nových hráčů. Spíš na něj budou postupně migrovat hráči předchozích Counter-Strikeů a pochopitelně se na to nabalí i pár nováčků. Zombie Mod, pokud bude povedený, by mohl do hry ale přilákat nové davy lidí a třeba zrovna publikum Left 4 Dead by si díky němu mohlo nové CS vyzkoušet.

Bariérou není ani cena hry. Valve už dlouho neprodává hry za 60 nebo 50 euro, ale většinou za míň. Jinak tomu nebude ani v případě Counter-Strike: Global Offensive. Ten si budete moct koupit za pouhých 11 euro a v předobjednávce je za 10 euro. Což by mohlo, společně se zombíky, nalákat dost nových lidí. Proč to za deset éček nezkusit? Co si budem povídat, až budou na Steamu vánoční slevy, tak to bude za bůra, stejně jako všechno ostatní. Ale i za deset euro je to víc než lákavá nabídka.

Nejnovější články