Boj se steampunkovými teroristy na záběrech nového videa z The Order: 1886
zdroj: tisková zpráva

Boj se steampunkovými teroristy na záběrech nového videa z The Order: 1886

7. 12. 2014 17:15 | Video | autor: Adam Homola |

Nové video z viktoriánské akce The Order: 1886 jste viděli už včera během vyhlášení The Game Awards 2014. A jakkoliv hezky přepad obří vzducholodi vypadal, nešlo o záběry ze hry. Šlo o filmovou scénu, do které hráč nemohl moc zasahovat. Během následující PlayStation Experience tiskovky se však Ready at Dawn pochlapili a ukázali záběry ze hry, které dokazují, že své úsilí nevkládají pouze do tvorby grafiky.

Konečně tedy na záběrech videa nevidíme animačku plnou quick time eventů, ale záběry ze hry, které potvrzují, že je The Order: 1886 klasická střílečka z pohledu třetí osoby s krytím. Sem tam využívá bullet-time, občas i quick-time eventy, ale jinak je video hlavně o střílení. To všechno v nádherném kabátku, který převyšuje všechny ostatní hry včetně Uncharted 4.

zdroj: YouTube.com

Bude zajímavé sledovat, jestli si tvůrci z Ready at Dawn schovávají v rukávu nějaké eso, které vytasí až krátce před vydáním. Nebo jestli nám prostě 20. února příštího roku naservírují "jenom" nádhernou střílečku. Nezapomeňte se každopádně podívat do galerie, kde přibylo pár kousků z aktuálně předváděné úrovně.

Nejnovější články