Blizzard shrnuje novinky z Diablo III patche a láká do hry na 50% XP bonus
zdroj: tisková zpráva

Blizzard shrnuje novinky z Diablo III patche a láká do hry na 50% XP bonus

4. 3. 2014 19:18 | Video | autor: Petr Poláček |

Na nedávno vydaný patch 2.0.1 pro Diablo III se můžete dívat přinejmenším ze dvou perspektiv. Jako hráči z něj pravděpodobně máte radost, protože přináší řadu významných a v dopadu na hratelnosti i pozitivních změn. Jako redaktoři Games.cz a Levelu ale při zmínce o patchi dostáváte nekontrolovatelné záchvaty vzteku, protože s vydáním patche zmizel grafik, jehož práci zoufale potřebujete.

Většina z vás však na čerstvý patch hledí první perspektivou a zbytek vás nemusí zajímat, což je pochopitelné. Grafika si tedy vyřeším později (je mrtvej!), protože v této chvíli je důležité upozornit na padesátiprocentní XP bonus, který aktuálně platí při hraní Diablo III s patchem 2.0.1.

Navýšení získaných zkušeností při hraní Diablo III je samozřejmě dočasné a skončí těsně před vydáním datadisku Reaper of Souls - konkrétně 24. března. Tvůrci bonusovou akci spustili proto, abyste si mohli nahrabat zkušenosti v rámci nového Paragon levelování, potažmo abyste měli větší motivaci Diablo III znovu spustit, stáhnout patch a vyzkoušet novinky, které přináší.

Krom jiných to je nový systém rozdělování lootu, přepracovaná obtížnost, možnost sdružovat se do klanů a komunit nebo updaty skillů pro všech pět povolání. Skoro všechny nebo minimálně ty nejdůležitější novinky, které patch do Diablo III přinesl, detailně a srozumitelně shrnuje následující video přímo Blizzardu.

Nejnovější články