Bayek umí v novém videu z Assassin’s Creed Origins střílet lukem pomocí nohou
zdroj: tisková zpráva

Bayek umí v novém videu z Assassin’s Creed Origins střílet lukem pomocí nohou

21. 8. 2017 12:01 | Video | autor: Adam Homola |

Od návštěvy Egypta pomocí instalace nového Assassin’s Creed nás dělí zhruba dva měsíce. Origins vyjde 27. října, a jak už jistě dobře víte ze všech ostatních zpráv a videí, tentokrát se půjde na úplný začátek všeho. K pyramidám, velbloudům, a hlavně přepracované hratelnosti.

Tu mají reprezentovat především výrazně odlišné souboje, jejichž nástřel jste mohli vidět v předchozím videu už minulý týden. Hlavní jádro soubojů ale dobře reprezentuje i aktuální filmový trailer, kdy se hlavní hrdina Bayek postaví přesile.

Bayek musí improvizovat, používat různé zbraně i taktiky, a klidně na blízké vzdálenosti vytáhnout luk, když to bude potřeba. Což budete moct ve hře udělat bez problémů i vy. Jen si nejsem jistý, jestli půjde z luku střílet vleže s pomocí nohou tak, jak to vidíme v traileru. Což o to, bylo by to jistě zajímavé a stylové, hlavně kdyby to šlo třeba i během klouzání po pyramidě.

zdroj: Archiv

Takhle divoký snad ale Assassin’s Creed Origins nebude, i když kdo ví, co všechno si tvůrci zkusí dovolit. Zajímavé je, že jsme pořád ještě neviděli snad ani vteřinu z moderní doby, která v Origins chybět nebude. Třeba si časem vyslouží svůj vlastní trailer, nebo si ji tvůrci naopak nechají až do plné hry jako překvapení.

Aktuální trailer se objevil na tiskové konferenci Microsoftu na Gamescomu a jeho záběry doprovází písnička You Want it Darker od Leonarda Cohena. Plná hra pak vyjde na PC, PlayStation 4 a Xbox One 27. října – mimochodem ve stejný den jako nový Wolfenstein a Super Mario Odyssey.

Nejnovější články