Battlefield 4 ukazuje lodní katastrofu z mapy Paracel Storm
zdroj: tisková zpráva

Battlefield 4 ukazuje lodní katastrofu z mapy Paracel Storm

22. 8. 2013 15:10 | Video | autor: Aleš Smutný |

Mamutí, dvanáctiminutové video, které vám ukáže z velitelského pohledu bitvu na mapě Paracel Storm (viz oznámení) uveřejnilo EA. Čtyřiašedesát hráčů Battlefieldu 4 bojuje o několik ostrůvků v prosluněném Pacifiku, v tomto případě tedy Rusové a Číňané. I když, ostrůvek je vlastně prosluněný jen do té chvíle, než přijde titulní bouře a totálně změní nasvícení scény a další herní prvky.

Kromě toho, že bouře vypadá skvěle a to včetně věcí, jako jsou ohýbající se koruny palem, má na svědomí třeba i mohutnější vlny na moři, což námořním prostředkům znesnadňuje palbu a obecně manévrování. Navíc může bouře za přispění hráčů s letouny a loděmi zničit sloup větrné elektrárny, o kterou je zaseknutý vrak lodi.

Pokud se tak stane, vrak se uvolní a dopluje na nejbližší ostrov, který přeorá. Kromě toho, že všichni, které kolos trefí nejspíše budou čekat na respawn radikálně změní bojiště. Bude tvořit překážku ve střelbě a to zatraceně velkou překážku. Navíc, kdo bude kontrolovat ostrov, dostane se k protiletadlovým systémům, které jsou na palubě a samozřejmě půjde po lodi pobíhat. Celkem mne mrzí, že nebyl ve videu záběr ze pláže, na kterou se křižník řítí.

Jinak je ve videu uvidíte nějakou tu novou techniku a také pár detailů, jaké je třeba užitečná zpráva o tom, že jste poslední přeživší z vaší jednotky. Jelikož jednotky teď získávají zkušenost a speciální schopnosti, které se jí při totálním vybití sníží, asi bude dobré, když se daný hráč na chvíli vystříhá nebezpečných činností a počká na respawn kolegů.

...

Nejnovější články