Arkádové závody Onrush předvádí osm typů zkázonosných vozidel
zdroj: tisková zpráva

Arkádové závody Onrush předvádí osm typů zkázonosných vozidel

26. 4. 2018 9:35 | Video | autor: Patrik Hajda |

Ostří, psanec, titán, vír, vymahač… Páníčkové dávají svým naleštěným bourákům různá jména, která jistě znějí líp v anglickém jazyce. Zvlášť v případě, kdy jejich názvy čte člověk s tak hlubokým hlasem, že se ho zalekne i Venom z nového traileru na stejnojmenný film. Ale ke ztřeštěné arkádě Onrush to tak nějak patří a kýčovitost digitálně upraveného dabingu v traileru jí snad odpustíte. Zaměřte se na osm typů vozidel a pomyslete na výbušnou zábavu, kterou si s nimi brzy užijete.

Různá videa odhalující frenetické záběry z hraní Onrush se zmiňují o takzvané energii RUSH. Její nabíjení a následné uvolnění slibovalo drastický dopad na průběh závodů bez cíle (hlavní je show pro diváky), ale až doteď nikdo nezacházel do přílišných detailů. Nové video prezentuje všech osm tříd vozidel spolu s jejich unikátními schopnostmi.

Blade, Outlaw, Vortex, Charger, Interceptor, Dynamo, Titan a Enforcer. Tak znějí mnohem libozvučnější jména tříd vozidel, z nichž každé disponuje vlastním použitím energie, má svůj způsob jejího dobíjení a navrch se chlubí ještě jednou s energií nesouvisející vlastností.

zdroj: Archiv

Například motorka Blade za sebou po aktivaci energie RUSH zanechává hořící pás země, který poškozuje ostatní vozidla. Energii si dobíjí děláním front a backflipů a pokud někdo sebere její symbol na trati, je na pár vteřin oslepen.

Dynamo je důkazem, že různé styly nabízejí různé přístupy k hraní. V tomto případě fungujete jako podpora týmu. Váš RUSH dobíjí nitro nejbližším týmovým kolegům, kteří vám naopak těsnou jízdou vedle vás pomáhají s dobíjením energie. Zároveň jim po trati rozhazujete další boostovací power-upy.

Popis všech osmi tříd vozidel naleznete přímo ve videu výše. Sami si je všechny vyzkoušíte 5. června, kdy Onrush přifrčí na konzole PlayStation 4 a Xbox One.

Nejnovější články