Arkádové závody Onrush se chystají i na PC, jen Switch má smůlu
zdroj: tisková zpráva

Arkádové závody Onrush se chystají i na PC, jen Switch má smůlu

3. 2. 2018 10:55 | Preview | autor: Adam Homola |

Zábavně vypadající závodní arkádu Onrush jste mohli vidět poprvé na loňské E3. Vývojáři ze studia Codemasters teď konečně prolomili bobříka mlčení a o hře prozradili něco víc. Například to, že si zahrajete dřív, než leckdo čekal. Onrush vyjde na PlayStation 4 a Xbox One už 5. června. Na PC se naštěstí nezapomíná, jen si hráči na počítačích počkají. Datum vydání PC verze hry vývojáři bohužel neoznámili, a tak zatím víme jen to, že to bude později než na konzolích.

Nové záběry z hraní budou zveřejněny už brzy, stejně jako všechny možné technické specifikace. Prý se není čeho bát, protože vývojáři hodlají využít výkon PlayStation 4 Pro a Xbox One X „naplno“. Co to znamená, vyjde brzy najevo.

Na rozdíl od hezké grafiky ale nedostanete splitscreen, podporu pro VR (na to se hra údajně vůbec nehodí), a dokonce ani podporu volantů. Ta ve hře při vydání nebude, ale je to něco, co by chtěli vývojáři přidat později.

zdroj: Archiv

Počítat byste neměli ani s verzí Onrush pro Nintendo Switch. Tvůrci ji sice přímo nevylučují, nicméně její případnou existenci ani nenaznačují. Zatím jsme tak dostali spíše jen nástřel několika základních faktů s tím, že pořádný nášup informací, obrázků a videí nás v nadcházejících týdnech nemine. A vzhledem k blížícímu se datu vydání by ani minout nemělo.

Nejnovější články