Animovaná série Halo: Fall of Reach adaptuje román o začátku celé ságy
zdroj: tisková zpráva

Animovaná série Halo: Fall of Reach adaptuje román o začátku celé ságy

9. 10. 2015 11:22 | Video | autor: Aleš Smutný |

Jak už víme, v Halo 5: Guardians se vrátí slavný Blue Team, tedy nejstarší parťáci Master Chiefa, kteří s ním prošli počátky projektu SPARTAN, byli u prvního střetu s Covenantem a... zmizeli. Poprvé se Blue Team objeví i v samotné hře a to po boku Johna-117. Výše zmíněné události jsou popsané v románu Erica Nylunda Fall of Reach (u nás kniha vyšla jako Zkáza Cíle) a protože se asi čeká, že většina hráčů ji nečetla, Microsoft se rozhodl jim počátky popsat pomocí animovaného seriálu.

Ten bude mít tři díly a najdete jej u disku s hrou Halo 5: Guardians a nebo skrze menu v Halo Channel. V traileru se můžete podívat na styl animace a za sebe dávám palec nahoru. Jde o opravdu dobrý nápad, protože se dá čekat, že Master Chief bude ve hře s dalšími členy Blue Teamu komunikovat, odkazovat se na události z románu a prostě bude stavět na osobních zkušenostech, které nečtenáři neznají.

Navíc se rád podívám na zpracování jedné z lepších knih, které ze série Halo vyšly, tím spíš, že podle trailer se budou tvůrci snažit převést co nejvíce původního materiálu v podobě věrné předloze. Takže Halo: Fall of Reach čekejte 27. října, kdy hra vychází na Xbox One.

zdroj: Archiv

Nejnovější články