Akční RPG Necropolis od tvůrců Shadowrunu se chlubí novým trailerem
zdroj: tisková zpráva

Akční RPG Necropolis od tvůrců Shadowrunu se chlubí novým trailerem

14. 9. 2015 11:56 | Video | autor: Honza Konfršt |

Na výstavě PAX Prime se ukázal nový trailer a ukázka z Necropolis, nové akce tvůrců Shadowrun ReturnsDragonfall a Hong Kong Harebrained Schemes. Jde o akční RPG, které mnohem více než na skryté statistiky a tabulky sází na pohotové reflexy hráče a na jeho důvtip. Video ukazuje v akci především dynamičnost hry – tvůrci slibují neustále se proměňující prostředí, které se mění dynamicky během hraní a ne třeba jen při restartu úrovně.

Video s netradičním hudebním podkresem sleduje příběh vyvoleného hrdiny, kterého stíhá jedna patálie za druhou tak dlouho, až vyjde najevo, že možná nakonec tím vyvoleným ani není. K cíli své pouti tak bude muset dorazit s využitím důvtipu a improvizace.

Tvůrci kladou důraz na prostředí – je třeba sledovat své protivníky, naučit se jejich animace a časovat své údery tak, aby vůbec nějaký dopad měly. Každý nepřítel pak má v herním světě svého přirozeného protivníka a dokonce se musí také stravovat. A to vše pak lze použít ku vlastnímu prospěchu.

Hlavním cílem hráčů je vymotání se z živoucích dungeonů. Ty budou ovládány jakousi inteligentní formou života jménem Brazen Head. A lze jen předpokládat, že tato moc přátelská nebude a půjde jí pochopitelně jen o potlačení snahy hráče a jeho života.

Za zmínku také stojí to, že pokud hráč zemře, dostane odměnu v podobě odznaku nesoucího insignie té dané bestie, jež může za jeho skon. Pro ty hráče, kteří nasbírají kompletní sbírku, pak čeká speciální odměna. Zvrhlé, ale proč ne, i negativní motivace může být pohonem zábavy.

zdroj: Archiv

Nejnovější články