Necropolis
Věková dostupnost

Necropolis

Články

Necropolis od tvůrců Shadowrunu vyjde namísto března až v létě, ale rovnou i na konzole

Rogue-like Necropolis jsme si měli zahrát už 17. března na PC, ale to ode dneška neplatí. Vývojáři ze studia Harebrained Schemes (Shadowrun: Dragonfall, BattleTech) oznámili odklad hry na léto s tím, že zároveň s PC verzí vyjde hra i pro PlayStation 4 a Xbox One. Odklad PC verze přitom není kvůli konzolím, nebo snad vydavateli Bandai Namco, s nímž tvůrci nově navázali spolupráci, ale kvůli vývojářům samotným.

Necropolis od tvůrců Shadowrunu vyjde na Steamu 17. března i s kooperací

Akční roguelike Necropolis od studia Harebrained Schemes se na Steam dostane 17. března. Předobjednávky chtějí vývojáři spustit už 2. února. Možná ještě větším oznámením je ale fakt, že nepůjde čistě o singleplayerovou akci. Necropolis si zahrajete bez problémů sami, ale zájemci budou mít k dispozici také kooperativní režim pro čtyři hráče.

Akční RPG Necropolis od tvůrců Shadowrunu se chlubí novým trailerem

Na výstavě PAX Prime se ukázal nový trailer a ukázka z Necropolis, nové akce tvůrců Shadowrun Returns, Dragonfall a Hong Kong Harebrained Schemes. Jde o akční RPG, které mnohem více než na skryté statistiky a tabulky sází na pohotové reflexy hráče a na jeho důvtip. Video ukazuje v akci především dynamičnost hry – tvůrci slibují neustále se proměňující prostředí, které se mění dynamicky během hraní a ne třeba jen při restartu úrovně.

Tvůrci Shadowrun Returns konečně ukázali akční rubačku Necropolis v pohybu

Parádně vypadající akční rubačka Necropolis od tvůrců ze studia Harebrained Schemes (Shadowrun Returns a Shadowrun Dragonfall) se nám trošku ukázala už loni, ale doteď jsme netušili, jak bude hra vypadat v pohybu. V těchto dnech ale probíhá nejen GDC 2015, ale taky PAX East. Ten je zaměřený na přesný protipól vývojářského GDC a to na hráče samotné. A právě díky PAXu tu máme první trailer přímo ze hry.

Akční RPG Necropolis od tvůrců Shadowrun Returns spoléhá na proměnlivé prostředí

Studio Harebrained Schemes potěšilo hráče povedeným RPG kombem Shadowrun Returns a Shadowrun Dragonfall, na které chce navázat hrou z trochu jiného ranku. Tahy jdou z kola ven a namísto číslíček, tabulek a statistik běžících na pozadí rozhodnou vaše reflexy. Novinka s názvem Necropolis možná obsahuje lehké RPG prvky, v prvé řadě ale půjde o akční hru viděnou z pohledu třetí osoby.