5 minut z BioShock Infinite: Burial at Sea dýchá atmosférou
zdroj: tisková zpráva

5 minut z BioShock Infinite: Burial at Sea dýchá atmosférou

8. 10. 2013 15:35 | Video | autor: Aleš Smutný |

Sice patřím mezi hráče, kteří se na původní BioShock Infinite dívají velmi kriticky a myslí, že jde přeceňovanou hru, ale atmosféru titulu upřít prostě nemohu. Stejně tak nejde upřít atmosféra videu, jenž ukazuje prvních 5 minut z DLC BioShock Infinite: Burial at Sea, které vás zavede zpátky do Rapture ještě předtím, než se všechno pokazilo.

Styl drsné školy zde doplňuje přímočará, vypočítavá a přesto fungující nostalgie po původním BioShocku. Sledujete Rapture jako funkční komunitu, malé sestry jsou ve své zamýšlené podobě, velcí taťkové opravují konstrukci, a kolem proplouvají velryby i želvy... Prostě nesledujete dystopicky apokalyptickou vizi, ale jen cítíme náznaky toho, že vše není v pořádku.

Kdy BioShock Infinite: Burial at Sea vyjde, zatím netušíme, ale protože jde o DLC, tanečky kolem jeho představování budou mnohem kratší, než kdyby šlo o plnou hru. Napadá mě hned několik dalších věcí, které jsou ve videu příznačné, ale kvůli případným spoilerům si je nechám pro sebe. Video mnoho spoilerů z DLC neobsahuje, ostatně, je to jen pětiminutovka...

...

Nejnovější články