Brány Skeldalu: 7 mágů - oficiální trailer k vydání hry v České a Slovenské Republice

1. 3. 2016 13:36 | Trailery

Související videa

Další videa

Související články

Brány Skeldalu 3: Sedm mágů – recenze PC verze

Ač za jeho zrodem stojí zkušený vývojář Jindřich Rohlík, krokovací RPG Brány Skeldalu 3: Sedm mágů toho má s pečivem pramálo společného. Ba spíš naopak – čím déle vlastníte třeba housku nebo loupák, tím tvrdší a méně poživatelné budou. Třetí Skeldal funguje právě naopak. Zpočátku se mu možná podaří vás znechutit, ale postupem času se z něj vyklube snadno stravitelná dobrůtka pro všechny dobrodruhy s apetitem na taktické bojování.

Vítězem ankety Česká hra roku 2016 je Samorost 3. Porota ocenila i Chameleon Run, Dark Train nebo American Truck Simulator

Během slavnostního večera v pražském Divadle Bez zábradlí došlo v pátek 10. února k vyhlášení výsledků ankety Česká hra roku 2016. Porota, složená ze zástupců herních novinářů a vývojářů, vybírala z více než 35 českých her v devíti kategoriích, a za absolutního vítěze označila adventuru Samorost 3. Titul od pražského studia Amanita Design zvítězil i v několika dalších kategoriích, stejně jako mobilní hra Chameleon Run od studia Hyperbolic Magnetism. Do pomyslné síně slávy českého herního průmyslu porota zařadila legendární programátorskou skupinu Golden Triangle ve složení František Fuka (Fuxoft), Miroslav Fídler (Cybexlab) a Tomáš Rylek (T. R. C.). Přehled vítězných her v jednotlivých kategoriích najdete na webu ankety Česká hra roku 2016 nebo v článku.

Nejnovější články