Zkuste o víkendu vytvořit rekord v běhu na XBL
zdroj: tisková zpráva

Zkuste o víkendu vytvořit rekord v běhu na XBL

22. 4. 2011 15:40 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Na Xbox LIVE se tento víkend odehraje akce, která má za cíl překonat a nebo spíše vytvořit světový rekord v nejmasovějším běhu na 100m v dějinách.

Zvětšit zdroj: tisková zpráva Tedy virtuálním běhu. Tedy reálném běhu převedeném do virtuálna – za pomoci Kinectu. Zúčastnit se můžete i vy, postup je následující. Přihlaste se ke svému Xbox LIVE účtu a stáhněte si oficiální Guinness World Record profilový obrázek. V sobotu 23. dubna před začátkem závodu v 19:00 spusťte hru Kinect Sports, z hlavního menu vyberte volbu Mini-Games, dále 100m Dash a zvolte kolik lidí chcete vyzvat na přímý souboj (1-4 hráči). Zvolte Continue – nyní je vše připraveno. Zaklekněte do bloků a v 19:00 vystartujte. Nu a tak se tvoří světový rekord.

Proč to všechno dělat? Pokud si potrpíte na virtuální módu, všichni účastníci závodu obdrží limitovanou edici stylového Xbox LIVE Guinness World Record trička pro svého avatara. Také uděláte něco málo pro svou fyzičku. A hlavně se účastníte mile kreativní záležitosti. Navíc celá akce jse součástí Víkendu bez hranic na Xbox LIVE, v rámci kterého mohou všichni uživatelé od čtvrtka 21.4. 10:00 do pondělí 26.4. 12:59 využívat výhod zlatého členství Xbox LIVE zdarma. Takže se ani nemusíte obtěžovat s během a konečně můžete vyzkoušet ten Crysis 2 multiplayer, jak jste od začátku chtěli.

Nejnovější články