World of Warcraft nabídne nový předmět směnitelný za zlaťáky i herní čas
zdroj: tisková zpráva

World of Warcraft nabídne nový předmět směnitelný za zlaťáky i herní čas

3. 3. 2015 10:35 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Blizzard oznámil, že v brzké době půjde jejich World of Warcraft hrát za pomocí ještě menšího množství financí, a přitom mít neustále předplacený herní čas. Jak? Jednoduše - brzy bude možné kupovat si herní čas zlaťáky ze hry. Za ty si budou moci hráči již brzy zakoupit speciální předmět, WoW Token, sloužící jako platidlo herního času. Blizzard chce jeho zavedením zároveň bojovat s řadou stránek nabízejících, mnohdy nelegální cestou získané, herní zlato.

World of Warcraft tedy opět rozšiřuje možnosti, jak budou hráči moci platit za čas strávený ve hře jinak, než formou standardního předplatného za reálné peníze. Blizzard slibuje tuto novinku představit v některé z dalších aktualizací hry, kdy tomu ale bude přesně je zatím pouze ve hvězdách. WoW Token má potenciál vážně sáhnout do lety vybalancované ekonomiky hry. Token totiž půjde koupit i za reálné peníze a následně jej prodat skrze aukční síň, odkud si jej budou moci jiní hráči naopak za herní zlato zakoupit.

World of Warcraft Token zdroj: tisková zpráva

WoW Token tedy zprostředkovává možnost jak se rozumným způsobem zbavit nahromaděného zlata a naopak hráčům, kteří zlato chtějí, nabízí možnost, jak zlaťáky získat oficiální a tím i zcela legální cestou. Při nabízení Tokenu do dražby se cena stanoví dle aktuální nabídky a poptávky (jež se zároveň bude lišit dle regionu) a pokud s cenou bude prodejce souhlasit, je Token okamžitě k mání. Po zakoupení jiným hráčem jej však již nelze prodat podruhé. Kompletní informace o WoW Tokenu nabízí Blizzard zde.

Nejnovější články