Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít mezi rasami i Eldary
zdroj: tisková zpráva

Warhammer 40,000: Eternal Crusade bude mít mezi rasami i Eldary

9. 12. 2013 10:50 | Téma | autor: Aleš Smutný |

Jednou z ras, které se objeví při startu chystané MMO akce Warhammer 40,000: Eternal Crusade, budou i Eldaři. Což jsou elfové. Ve vesmíru. Stejně jako se mariňáci budou dělit na kapituly, Eldaři se rozdělí podle craftworldů - Ulthwe, Iyanden, Saim-hann a Biel-tan.

Steven Lumpkin z tvůrčího týmu říká: „Eldaři budou zakomponováni do příběhu herní planety. Naši scenáristé mají skvělé nápady, které podporují existenci Eldarů, ale víc prozradíme možná ještě tenhle měsíc.“ Stylem hraní by měli Eldaři odpovídat svým stolním originálům.

Měli by být rychlejší, akrobatičtější a pohyblivější. Z krytu do krytu se přesunou rychleji než třeba mariňáci nebo orci. Jinak se asi – pokud to tým funkčně ve hře vyřeší – budou ovládat jejich jetpacky. Z klasického arzenálu se objeví třeba jetbiky. Najít byste mezi nimi měli i jedny z nejsilnějších psykerů.

Kromě toho budou Eldaři prý jedinou možností, jak si v rámci ras při vydání hry zahrát za ženu. Co se týče vizuálních úprav „stále to zhodnocujeme, ale hráči mohou čekat standardní prvky Eldarů jako jsou obrovské přilby, runy a soulstony.“

Nejnovější články