Vývoj totální konverze Kingdom Come do Hry o trůny pokračuje
zdroj: tisková zpráva

Vývoj totální konverze Kingdom Come do Hry o trůny pokračuje

6. 11. 2019 12:30 | Téma | autor: Šárka Tmějová |

Zřejmě se stalo přesně to, v co Warhorse Studios s oficiální podporou uživatelských modifikací doufali. Modder Blick Mang, který se pod hlavičkou Seven Kingdoms snaží do kabátku Západozemí převléct třeba i Total War, obnovuje práce na modu, který by měl středověký realismus Kingdom Come přenést do ještě depresivnějšího prostředí seriálové Hry o trůny.

O tomhle modu psal už skoro před dvěma lety Vašek, jeho vývoj totiž začal už před samotným vydáním základního Kingdom Come: Deliverance. Pod názvem Seven Kingdoms: Deliverance by se postupem času měl ukrývat detailní, otevřený svět Říčních krajin během války pěti králů.

Autor modu Blick Mang vývoj pozastavil zhruba před rokem, nyní se k němu ale díky modderským nástrojům zase může vrátit. V mezičase se kromě konverze Seven Kingdoms: Total War věnoval tvorbě modelů a textur. Zatím si tedy můžete prohlédnout pouze běžné pěšáky Starků a Karstarků, další modely by ale měly přibývat. Bude to ovšem běh na dost dlouhou trať. Novinky můžete sledovat na příslušné stránce na ModDB.

Seven Kingdoms: Deliverance zdroj: tisková zpráva   Seven Kingdoms: Deliverance zdroj: tisková zpráva

Pokud vás zasazení Hry o trůny láká, budete muset prozatím zamířit jinam. Inspirovat se můžete třeba dalším Vaškovým článkem, který dal dohromady jak oficiálně licencované tituly, tak i zdařilé fanouškovské mody pro populární historické strategie.

Nejnovější články