Vyšel druhý díl obří machinimy Dragonborn inspirované Skyrimem
zdroj: tisková zpráva

Vyšel druhý díl obří machinimy Dragonborn inspirované Skyrimem

25. 1. 2016 8:04 | Téma | autor: Honza Konfršt |

Zatím skoro tři hodiny nabízí dva díly machinimy Dragonborn, která vzniká podle The Elder Scrolls V: Skyrim. První kapitola vyprávění vyšla na YouTube již na konci srpna 2013, na druhou polovinu si museli diváci počkat až do dnešních dnů. Za projektem stojí nadšenec jménem Yong, který plánuje celou trilogii. A i když je 2,5 roku opravdu dlouhá doba, jakmile se na Dragonborn podíváte, rychle si uvědomíte, že za tím stojí pořádný kus práce.

Dragonborn je vytvořený kompletně v enginu hry a co se střihu, dabingu, hudby a koneckonců třeba i zacházení s kamerou týče, jde o mravenčí práci, která se odráží v dramaturgii celého snímku. Jde de facto o tradiční film a ne jen o otrocké poskládání příběhových momentů ze hry za sebe.

Příběh druhého dílu se soustředí na Dovahkiinovo studium řeči draků a její aplikaci skrze bojové pokřiky. Znalci herního příběhu možná ocení nový přístup k jeho zpracování, a ostatní se prostě podívají na filmový Skyrim. Jen je otázka, jak dlouho budeme čekat na třetí díl, vzhledem k tomu, že Yong tohle má jako koníček a ne hlavní zdroj příjmů.

Nejnovější články